برگزاری جلسه هماهنگی شورای برنامه‌ریزی نخستین جشنواره انرژی و مواد
23 مهر 1397
برگزاری جلسه هماهنگی شورای برنامه‌ریزی نخستین جشنواره انرژی و مواد

جلسه هماهنگی شورای برنامه­ریزی با حضور دبیران و مسئولین برگزاری نخستین جشنواره انرژی و مواد دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب برگزار شد.

جلسه هماهنگی شورای برنامه ­ریزی نخستین جشنواره ملی انرژی و مواد در دفتر معاونت پژوهش و فناوری واحد تهران جنوب برگزار شد.

دکتر جواد علمائی رئیس واحد تهران جنوب ضمن قدردانی از تلاش­ها و پیگیری­های مستمر اعضای کمیته­های مختلف جشنواره بیان داشت: با توجه به پیشتاز بودن واحد تهران جنوب در حوزه­های مختلف علمی در میان دانشگاه­های سراسر کشور خصوصاً در رشته­های فنی و مهندسی که دارای پتانسیل بالایی است و شرایط خاص کشور تصمیم به برگزاری این جشنواره گرفتیم.

وی افزود: امیدواریم با تعاملی که با اعضای بخش صنعت و دانشگاه تشکیل داده ایم بتوانیم در راستای رفع قسمتی از مشکلات صنعت خصوصاْ در بخش انرژی و مواد تأثیرگذار باشیم.

در ادامه این جلسه مهندس یاورطلب نایب رئیس جشنواره، به بررسی اهداف، رویکردها و محورهای اصلی همایش پرداخت و اظهار داشت: با توجه به شرایط اقتصادی حاکم بر کشور و نیز شرایط خاص ملی و بین­المللی حوزه انرژی و پتروشیمی ایران، موضوع برگزاری این جشنواره اهمیت بسیار بالایی پیدا می کند.

وی افزود: با توجه به تقارن این جشنواره با شرایط و نیاز کشور در این زمینه، شاید بتوان گفت بهترین زمان و موقعیت برای برگزاری چنین همایش ملی است و باید شرایط خاص اشاره شده را به فرصت های فراروی این حوزه تبدیل کنیم.

دکتر جواد علمائی به ‌عنوان رئیس جشنواره، مهندس اکبر یاورطلب نایب رئیس جشنواره، دکتر لیلی کریمی فرد دبیر جشنواره، مهندس داراب احمدوند دبیر کمیته امور اجرائی، دکتر مسعود گیاهی دبیر کمیته علمی و داوری، دکتر پیمان افضل دبیر کمیته ارتباط با صنعت، دکتر امیرحسین مهرجو دبیر امور برنامه ریزی، دکتر فریور فاضل پور مسئول امور بین الملل، دکتر امیرشهاب شهابی مسئول امور طراحی و سایت، و آذر تعالیمی مسئول امور دبیرخانه نخستین جشنواره انرژی و مواد می باشند.